Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Patchpanelen

Patchpanelen kopen?

Patchpanelen worden gebruikt voor het creëren van overzicht binnen een bekabelingsnetwerk. Een patchpaneel is voorzien van patchpoorten, dit zijn keystone pluggen waar aan de ene zijde een RJ45 kabel op aangesloten kan worden en aan de andere zijde een installatiekabel.

Patchpanelen zijn verkrijgbaar als 10 inch, muur-, keystone- en 19 inch patchpanelen voorzien van een verschillend aantal poorten, elke poort is voorzien van een nummer. Het nummer wat op een patchpaneel staat zorgt ervoor dat overzicht snel en gemakkelijk gecreëerd kan worden door het nummer te laten corresponderen met het nummer op bijvoorbeeld een in- opbouwdoos.

STP of UTP

Een UTP kabel kan storing oplopen van stroom- en COAX-kabels, hierdoor kan het netwerksignaal verstoord worden. Om dit te voorkomen dient er gebruik te worden gemaakt van afgeschermde kabels (FTP/SSTP), wanneer hier gebruik van wordt gemaakt zijn ook afgeschermde patchpanelen (STP) nodig. Wanneer de kabel in een losse pvc buis wordt gelegd en afscherming dus niet nodig is kan er ook gebruik worden gemaakt van UTP patchpanelen.

Cat5e, Cat6 of Cat6a

Net als bij bekabeling zijn patchpanelen ook verkrijgbaar in verschillende categorieën, namelijk in Cat5e, Cat6 en Cat6a. De categorie van een paneel kent dezelfde eigenschappen als de categorieën van de kabels. Op een paneel met een hogere categorie, welke dus ook betere eigenschappen heeft, kunnen wel kabels van een lagere categorie aangesloten worden zonder kwaliteitsverlies. Andersom werkt dit echter niet, als een cat6 kabel op een cat5e patchpaneel wordt aangesloten krijgt de kabel de eigenschappen van de categorie van het paneel.