Muur patchpanelen

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Muur patchpaneel kopen?

Ruime kantoorpanden met veel personeel vragen om een groot netwerk. Om een groot netwerk te structureren is er veel vraag naar patchpanelen met een ruime hoeveelheid poorten. Een klein netwerk, voor particulier gebruik, heeft ook structuur nodig. Een meterkast of een hobbykamer wordt vaak gebruikt voor het opslaan van diverse netwerk benodigdheden. Echter is de ruimte vaak beperkt om een serverkast of wandkast te plaatsen. Een muur patchpaneel kopen kan de oplossing bieden.

Patchpanelen in de meterkast monteren?

Een patchpaneel voor wandmontage is uitermate geschikt voor kleinere netwerken. Muur patchpanelen bestaan uit 12 poorten en zijn daarom een stuk handzamer dan de 19 inch patchpanelen. Daarnaast is een muur patchpaneel voorzien van een wandbeugel in plaatst van een montageprofiel.
Door de wandbeugel te monteren aan de wand in de meterkast kan de patchpaneel na montage eenvoudig vastgezet worden. Op deze manier kan een beperkte ruimte efficiënt worden ingezet om een netwerk te structureren.

Bestel een muur patchpaneel eenvoudig bij UTP-Kabel.nl

Een muur patchpaneel oftewel een patchpaneel voor in de meterkast bestaat uit 12 poorten en is beschikbaar als cat5e en cat6 variant. De type kabel die gebruikt wordt zal uiteindelijk doorslaggevend zijn in de keuze voor het type patchpaneel. Naast muurpatchpanelen beschikt UTP-Kabel.nl ook over alle benodigdheden voor het aanleggen van een bekabelde netwerk. Bestel alle benodigdheden gezamenlijk online. Besteld op werkdagen voor 16:00 uur? In de meeste gevallen betekent dit dat de volgende dag al een begin gemaakt kan worden aan een gestructureerd netwerk.