Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor alle kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel verzenden)

Muur patchpanelen

Muur patchpaneel kopen?

Ruime kantoorpanden met veel personeel vragen om een groot netwerk. Om een groot netwerk te structureren is er veel vraag naar patchpanelen met een ruime hoeveelheid poorten. Een klein netwerk, voor particulier gebruik, heeft ook structuur nodig. Een meterkast of een hobbykamer wordt vaak gebruikt voor het opslaan van diverse netwerk benodigdheden. Echter is de ruimte vaak beperkt om een serverkast of wandkast te plaatsen. Een muur patchpaneel kopen kan de oplossing bieden.

Patchpanelen in de meterkast monteren?

Een patchpaneel voor wandmontage is uitermate geschikt voor kleinere netwerken. Muur patchpanelen bestaan uit 12 poorten en zijn daarom een stuk handzamer dan de 19 inch patchpanelen. Daarnaast is een muur patchpaneel voorzien van een wandbeugel in plaatst van een montageprofiel.
Door de wandbeugel te monteren aan de wand in de meterkast kan de patchpaneel na montage eenvoudig vastgezet worden. Op deze manier kan een beperkte ruimte efficiënt worden ingezet om een netwerk te structureren.

Bestel een muur patchpaneel eenvoudig bij UTP-Kabel.nl

Een muur patchpaneel oftewel een patchpaneel voor in de meterkast bestaat uit 12 poorten en is beschikbaar als cat5e en cat6 variant. De type kabel die gebruikt wordt zal uiteindelijk doorslaggevend zijn in de keuze voor het type patchpaneel. Naast muurpatchpanelen beschikt UTP-Kabel.nl ook over alle benodigdheden voor het aanleggen van een bekabelde netwerk. Bestel alle benodigdheden gezamenlijk online. Besteld op werkdagen voor 16:00 uur? In de meeste gevallen betekent dit dat de volgende dag al een begin gemaakt kan worden aan een gestructureerd netwerk.