Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Muur patchpanelen

Muur patchpaneel kopen?

Ruime kantoorpanden met veel personeel vragen om een groot netwerk. Om een groot netwerk te structureren is er veel vraag naar patchpanelen met een ruime hoeveelheid poorten. Een klein netwerk, voor particulier gebruik, heeft ook structuur nodig. Een meterkast of een hobbykamer wordt vaak gebruikt voor het opslaan van diverse netwerk benodigdheden. Echter is de ruimte vaak beperkt om een serverkast of wandkast te plaatsen. Een muur patchpaneel kopen kan de oplossing bieden.

Patchpanelen in de meterkast monteren?

Een patchpaneel voor wandmontage is uitermate geschikt voor kleinere netwerken. Muur patchpanelen bestaan uit 12 poorten en zijn daarom een stuk handzamer dan de 19 inch patchpanelen. Daarnaast is een muur patchpaneel voorzien van een wandbeugel in plaatst van een montageprofiel.
Door de wandbeugel te monteren aan de wand in de meterkast kan de patchpaneel na montage eenvoudig vastgezet worden. Op deze manier kan een beperkte ruimte efficiënt worden ingezet om een netwerk te structureren.

Bestel een muur patchpaneel eenvoudig bij UTP-Kabel.nl

Een muur patchpaneel oftewel een patchpaneel voor in de meterkast bestaat uit 12 poorten en is beschikbaar als cat5e en cat6 variant. De type kabel die gebruikt wordt zal uiteindelijk doorslaggevend zijn in de keuze voor het type patchpaneel. Naast muurpatchpanelen beschikt UTP-Kabel.nl ook over alle benodigdheden voor het aanleggen van een bekabelde netwerk. Bestel alle benodigdheden gezamenlijk online. Besteld op werkdagen voor 16:00 uur? In de meeste gevallen betekent dit dat de volgende dag al een begin gemaakt kan worden aan een gestructureerd netwerk.