Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Cat5e patchkabels - 100% koper

per pagina

CAT5e 100% koper patchkabels kopen?

Naast UTP kabels met CCA aders bieden we u bij UTP-kabel.nl tevens een ruim assortiment 100% koper patchkabels, voor wie op zoek is naar de beste kwaliteit. Als u een netwerk gaat aanleggen raden we aan om gebruik te maken van patchkabels met een kern van 100% koper. Alleen met deze kabel kan de volledige snelheid worden gegarandeerd en voldoet daarom ook aan de ISO/IEC norm.

Waarom kiezen voor een CAT5e 100% koper patchkabel?

Om de maximale kwaliteit te behalen mag een netwerkkabel een maximale weerstand bieden van 9,38 Ohm DC per 100 meter bij een draaddikte van AWG24 (0,205 mm²). Dit is alleen te behalen met koper. Met een CCA netwerkkabel kunnen deze waarden behaald worden, maar daardoor neemt wel de kabeldikte toe.

Naast de veel lagere weerstand heeft de 100% patchkabel nog veel meer voordelen ten opzichte van een goedkopere CCA patchkabel. De kans op kabelbreuken is aanzienlijk kleiner, er kunnen langere afstanden overbrugt worden en de kabel heeft een betere flexibiliteit op vooral de langere termijn.

Het is daarom raadzaam om iets meer te investeren in een 100% koper patchkabel.