Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e patchkabels - 100% koper

per pagina

CAT5e 100% koper patchkabels kopen?

Naast UTP kabels met CCA aders bieden we u bij UTP-kabel.nl tevens een ruim assortiment 100% koper patchkabels, voor wie op zoek is naar de beste kwaliteit. Als u een netwerk gaat aanleggen raden we aan om gebruik te maken van patchkabels met een kern van 100% koper. Alleen met deze kabel kan de volledige snelheid worden gegarandeerd en voldoet daarom ook aan de ISO/IEC norm.

Waarom kiezen voor een CAT5e 100% koper patchkabel?

Om de maximale kwaliteit te behalen mag een netwerkkabel een maximale weerstand bieden van 9,38 Ohm DC per 100 meter bij een draaddikte van AWG24 (0,205 mm²). Dit is alleen te behalen met koper. Met een CCA netwerkkabel kunnen deze waarden behaald worden, maar daardoor neemt wel de kabeldikte toe.

Naast de veel lagere weerstand heeft de 100% patchkabel nog veel meer voordelen ten opzichte van een goedkopere CCA patchkabel. De kans op kabelbreuken is aanzienlijk kleiner, er kunnen langere afstanden overbrugt worden en de kabel heeft een betere flexibiliteit op vooral de langere termijn.

Het is daarom raadzaam om iets meer te investeren in een 100% koper patchkabel.