Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Cat6a S/FTP patchkabels - 100% koper

per pagina

Cat6a S/FTP patchkabels kopen?

Voor het maken van een stabiele en krachtige verbinding met het internet zijn netwerkkabels nodig. Momenteel zijn Cat6a S/FTP patchkabels de best verkrijgbare patchkabels op de markt. Cat6a S/FTP patchkabels zijn netwerkkabels welke gegevens kunnen overbrengen met snelheden van 10.000 MB/s bij doorvoersnelheden van 500 megahertz. Dit type netwerkkabel is voorzien van een 100% koperen kern en S/FTP bescherming. S/FTP houdt in dat de afzonderlijke aderparen afgeschermd zijn d.m.v. een folie en alle aderparen samen een gevlochten afscherming hebben.