Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6a SFTP patchkabels

per pagina

Cat6a SSTP patchkabels kopen?

Voor het maken van een stabiele en krachtige verbinding met het internet zijn netwerkkabels nodig. Momenteel zijn Cat6a SSTP patchkabels de best verkrijgbare patchkabels op de markt. Cat6a SSTP patchkabels zijn netwerkkabels welke gegevens kunnen overbrengen met snelheden van 10.000 MB/s bij doorvoersnelheden van 500 megahertz. Dit type netwerkkabel is voorzien van een 100% koperen kern en SSTP bescherming. SSTP houdt in dat de afzonderlijke aderparen afgeschermd zijn d.m.v. een folie en alle aderparen samen een gevlochten afscherming hebben.