Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM CAT6A op rol - 100% koper

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Danicom Cat6a kabel op rol kopen?

Wie op zoek is naar Cat6a professionele installatiekabels voorzien van een CPR classificatie kan terecht bij Danicom. Danicom biedt kwalitatief hoogstaande professionele installatiekabels voorzien van een 100% koperen kern.

Naast dat een CPR classificatie bij professionele installatiekabels sinds juli 2017 verplicht is en ervoor zorgt dat de kwaliteit van de gelegde kabel gewaarborgd kan worden, draagt een 100% koperen kabel ook bij aan de kwaliteit van de kabel. Een 100% koperen kern zorgt namelijk voor een stabiele verbinding, ook op langere afstanden, verkleind de kans op kabelbreuken en is geschikt voor PoE (Power over Ethernet)