Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wij als werkgever

DSIT beheert diverse webshops en houdt zich bezig met de verkoop van IT gerelateerde producten als o.a. een serverkast of patchkast. Met deze kwalitatief hoogwaardige producten is DSIT het eerste aanspreekpunt voor elke netwerkbeheerder.

DSIT is een transparante organisatie die als werkgever de werknemer diverse mogelijkheden biedt om zichzelf te ontwikkelen. Binnen team DSIT werkt iedereen nauw met elkaar samen om optimaal in te spelen op de wensen van de klant, de klant online en offline te informeren en diverse kansen te realiseren.

Wat kun je bij ons verwachten?

  • Een uitdagende werkomgeving, waarin je meehelpt om mooie bestaande projecten te optimaliseren en nieuwe projecten te realiseren.
  • De projecten en werkzaamheden zijn gevarieerd en sluiten aan bij jouw opleidingsniveau. De omgeving waarin we werkzaam zijn is dynamisch en erg prettig om in te werken.
  • DSIT biedt diverse mogelijkheden om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden.
  • Een organisatie dat oog heeft voor jouw doelen en helpt deze te realiseren door onder andere ondersteuning te bieden in de ontwikkeling.

    Bekijk onze openstaande vacatures