Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor alle kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel verzenden)

Wij als werkgever

DSIT beheert diverse webshops en houdt zich bezig met de verkoop van IT gerelateerde producten als o.a. een serverkast of patchkast. Met deze kwalitatief hoogwaardige producten is DSIT het eerste aanspreekpunt voor elke netwerkbeheerder.

DSIT is een transparante organisatie die als werkgever de werknemer diverse mogelijkheden biedt om zichzelf te ontwikkelen. Binnen team DSIT werkt iedereen nauw met elkaar samen om optimaal in te spelen op de wensen van de klant, de klant online en offline te informeren en diverse kansen te realiseren.

Wat kun je bij ons verwachten?

  • Een uitdagende werkomgeving, waarin je meehelpt om mooie bestaande projecten te optimaliseren en nieuwe projecten te realiseren.
  • De projecten en werkzaamheden zijn gevarieerd en sluiten aan bij jouw opleidingsniveau. De omgeving waarin we werkzaam zijn is dynamisch en erg prettig om in te werken.
  • DSIT biedt diverse mogelijkheden om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden.
  • Een organisatie dat oog heeft voor jouw doelen en helpt deze te realiseren door onder andere ondersteuning te bieden in de ontwikkeling.

    Bekijk onze openstaande vacatures